Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
Anja je napisal/a:Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
boga kužikaAnja je napisal/a:Anja je napisal/a:Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
EnakoSamo enega sem dala za eno psičko, ki ima samo pol metra dolg povodec
Petra je napisal/a:boga kužikaAnja je napisal/a:Anja je napisal/a:Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
groza... samo preveč zahajava iz teme. Tako da nehajvaAnja je napisal/a:Petra je napisal/a:boga kužikaAnja je napisal/a:Anja je napisal/a:Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
Ja,, lastniki sploh ne skrbijo za njo, za počitnice pa jo pustijo pri eni stari gospe iz naše stolpnice, še šampon sem ji dala, ker ji čisto nič niso dali zraven, ko so jo odložili pri gospe.
Petra je napisal/a:groza... samo preveč zahajava iz teme. Tako da nehajvaAnja je napisal/a:Petra je napisal/a:boga kužikaAnja je napisal/a:Anja je napisal/a:Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
Ja,, lastniki sploh ne skrbijo za njo, za počitnice pa jo pustijo pri eni stari gospe iz naše stolpnice, še šampon sem ji dala, ker ji čisto nič niso dali zraven, ko so jo odložili pri gospe.
jaz in AnžeAnja je napisal/a:Petra je napisal/a:groza... samo preveč zahajava iz teme. Tako da nehajvaAnja je napisal/a:Petra je napisal/a:boga kužikaAnja je napisal/a:Anja je napisal/a:Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
Ja boljše. Kdo pa je tu admin?
Petra je napisal/a:jaz in AnžeAnja je napisal/a:Petra je napisal/a:groza... samo preveč zahajava iz teme. Tako da nehajvaAnja je napisal/a:Petra je napisal/a:boga kužikaAnja je napisal/a:Anja je napisal/a:Kakšne povodce imajo vasji kosmatinčki?
Ja boljše. Kdo pa je tu admin?
Jaz tudi imam rogzKop. je napisal/a:Rogz(: